Miriam Bengtsson

Bloggar numera på finest!

Publicerad 2013-11-28 14:41:13 i Allmänt,

Hej fina och väldigt trogna blogg läsare! Jag skriver detta inlägg för att ta farväl till denna blogg som inte höll sig vid liv så länge. Nu har jag bytt sida och kommer inte blogga på blogg.se längre utan nu är det bara finest som gäller för min del! Hoppas ni gillar mig så pass mycket att ni följer min blogg där också! 
Massor med kärlek till er som fortfarande går in och läser min blogg här. 
 
finest.se/miriambengtsson
 
 

gårdagen

Publicerad 2013-11-15 12:00:00 i Allmänt,

Gårdagen var en mycket fullspäckad dag! Det började med möte hos videofyme, som ni kanske märkt har jag börjat använda den appen och om ni följer mig där så kommer jag lägga ut en massa roliga videor när jag kanske sjunger, svarar på frågor, berättar vad jag gör och helt enkelt tar med er ut i min vardag! Ibland kommer jag även lägga upp videorna här på bloggen som jag gjorde idag! Sedan har jag verkligen tagit tag i saker och haft massor med samtal hit och dit. Nu känns det väldigt bra och jag har verkligen fått ordning på allt och känner att livet börjar rulla på. Efter mötet var det hem att fixa sig sedan direkt för att möta upp sara och sara för ett väldigt intressant musikevent. Ninetone hade nämligen ett aw och det var treveligt med en massa trevliga människor.
 
 
 

Kram på er!

Göteborg och Malmö! Dagens fråga!

Publicerad 2013-11-14 18:51:57 i Allmänt,

Det är så många som har frågat kring speciellt Göteborg så så passar jag på svara på dessa frågor gemensamt! Jag har också haft väldigt fullt upp idag och har stressat fram och tillbaka, hit och dit. Jag skriver detta inlägg på tunnelbanan på väg till ett musik event just nu haha! Alla fall så hoppas jag att ni inte missat att jag har börjat använda appen videofyme! Om ni inte har appen, ladda ner den och följ mig där, heter miriam Bengtsson som vanligt. Där kommer jag att lägga upp en massa videor hela tiden på vad jag har för mig om dagarna. 

Till dagens fråga! 
GÖTEBORG: lördag den 23e november på Nordstan. Eventet håller på mellan tiderna 12:00 - 16:00. Idoler som uppträder är vi som har åkt ut alltså till Matilda kanske en till. 

MALMÖ: lördag den 30e november på triangeln. 12:00 - 16:00. Även där uppträder de idoler som åkt ut till den tidpunkten dvs. 

Puss på er 

Dagens fråga!

Publicerad 2013-11-13 22:34:12 i Allmänt,

Hej mina fina! Jag har så många frågor jag vill svara på som ni ställt till mig! Tänkte svara lite snabbt på vissa frågor. Några frågade om min läggning och jag gillar killar haha. Många har också bett mig att ha en fan träff och det låter kul men måste veta hur många som skulle komma haha!? Sedan har jag fått väldigt många frågor kring vår spelning i Göteborg, och jag kan inte riktigt svara på när, hur och vart just nu men ska försöka göra det imorgon! Så kolla bloggen imorgon för att få all info om spelningar osv. Nu till dagens fråga!! 


Hejsan klara! Vad roligt att du har hittat hit till min blogg först och främst! Jag förstår att du och många andra undrar lite om vad jag tycker om Rihanna! Kanske för att vi har samma hudfärg och jag har rött hår haha! Som jag skrev här innan så älskar jag hennes stil och hennes kollektion för river Island. Men jag har också många andra stil ikoner som jag ser upp till. När det kommer till hennes musik så gillar jag den, precis som mååånga andra lyssnar även jag på Rihanna. Samtidigt som jag respekterar henne som artist och sångare och tycker att hon är galet grym så är hon inte en av mina största idoler när vi snackar musik. Jag säger ABSOLUT inte att hon är mindes bra eller något sånt utan bara att hon gör inte den typ av musik jag vill göra och är inte den artist jag vill vara men det betyder inte att jag inte gillar hennes musik och henne som artist. Mina två största idoler  som jag ser upp till är Beyonce och Michael Jackson, som jag även har nämnt innan. Dessa två står för det jag vill stå för och deras artisteri är galet. Jag tycker också att Bruno Mars och lady gaga är grymma artister på olika sätt. Sedan har jag såklart många andra musikala förebilder. 
Hoppas du fick svar på din fråga! Stor kram till dig klara! ❤ 
Här är en bild från min instagram när jag har på mig ett plagg från hennes kollektion från river Island! Älskar detta plagg! 


På väg till studion!

Publicerad 2013-11-13 15:48:22 i Allmänt,

Nu är jag på väg till studion! Vad gör vi idoler som åkt ut? Ja frågan är ju vad vi FÅR göra haha! Ne men det är ju rätt hårda kontrakt vi har skrivit på så det som gäller nu för oss är bara att skriva och spela in musik så att vi har tillräckligt med material när tiden kommer då vi är fria. Så det är hard work som gäller nu. Tänkte alla fall bjuda er på dagens outfit! 



Hit ska jag idag, ska bli kul! 


Hoppas ni har en härlig dag! Puss❤

Instagram tävling!

Publicerad 2013-11-12 21:57:28 i Allmänt,

Jag hade nyss en tävling på instagram där ni fick lägga upp bilder på er tillsammans med mig sedan tagga mig och hashtagga #teammiriam. Sedan lottade jag en vinnare som fick en shoutout! Jag vill så gärna komma närmare er fans och se alla er och era bilder med er! Jag lovade också att sedan lägga ut ALLA bilderna här på bloggen. Som tur va höll inte tävlingen på så länge och det blev endast några bilder.
 
Vad tyckte ni om denna tävlingen? Var den rolig? Har ni andra idéer på andra tävlingar eller kanske event, videobloggning osv som jag kan göra? Använd er fantasi och tyck till! Hjälp mig att komma närmare er fans och läsare på bästa sätt samt på ett roligt sätt!
 
Vinnaren blev @thelmiss03 (instagram). Jätte söt tjej!


Här kommer era fina bilder! 











 Jag vet att vissa av er som faktiskt har träffat mig men inte fick chansen att ta bild också ville vara med och tävla och era bilder ska ju såklart också komma med! 


 Som sagt fina ni! Tyck till nu! Vad tyckte ni om tävlingen? Vad har ni för andra tävlings tips till mig? Vad kan jag göra för annat kul? Twitcams, videoblogga, miriam tipsar, smink, kläder, musik? Go crazy! Och kom med ALLA era åsikter och idéer! Det är väldigt roligt att veta. 
Puss och kram! 

DAGENS FRÅGA!

Publicerad 2013-11-12 16:44:07 i Allmänt,

Jag har ju lovat er att ni ska få EN dagens fråga, VARJE DAG! Här väljer jag ut en utav alla era frågor som ni kommenterar här på bloggen varje dag. Så det gäller att fråga och kommentera hela tiden så att kanske just DIN fråga blir "Dagens fråga". Om ni även har en blogg eller ett instagramkonto så skriv det i kommentaren så kommer jag även shoutouta den här på bloggen OM din fråga blir "dagens fråga".
 
 
Från: Mikaela
Hej, jag undrar vart du köper dina kläder? Tips på hemsidor mm?
Mina favoritaffärer är Topshop, urban outfitters, beyond retro, weekday, Bikbok, Caliroots, American apparel, indianastore, Americana, skouno, zara och H&M ska vi såklart INTE glömma. Sedan har jag galet många fler affärer som jag gillar.
Hemsidor jag gillar är väldigt svårt, jag shoppar inte så mycket på nätet men jag gillar nelly.com där kan man alltid hitta billiga men snygga saker. Sedan såklart river Island, med rihannas grymt snygga kollektion.
Jag tänkte utveckla mitt svar och lägga upp lite bilder på mina kläder vart dem är ifrån.
 
Här är den klassiska bombarjackan som många av er har frågat om. Denna jacka är från en affär som heter indianastore som ligger på gamla brogatan 28, på denna gata hittar ni också Americana och skouno. Här är indianastores hemsida www.indianastore.se
 
Det var denna jacka jag hade på mig på min första audition
 
Sedan har vi min andra jacka som också är en typ av bombarjacka. Denna jacka är köpt på Beyond retro där man kan hitta många unika second hand kläder. Beyond retro ligger på Drottninggatan 77 men har även många fler butiker i Sthlm och andra städer. Här är deras hemsida. www.beyondretro.com/sv/
 
Denna jacka hade jag på mig på pressreleasen av idol och den är med på många bilder som tidningar och press har använt sig av. Här är den och jag på omslaget av en tidning från kalmar.
 
Topshop är lätt min bästa butik och många av mina kläder och speciellt smycken kommer därifrån. Jag har precis köpt en ny jacka därifrån och på tal om nya kläder måste jag börja lägga upp alla mina nya inköp här på bloggen! Alla fall denna jacka är nyinköpt från topshop. Här är hemsidan www.topshop.com
 
Som sagt är många av mina andra kläder också från topshop. Här är en bild från kvalveckan där både min tröja och kjol är från topshop.

Jag ska absolut inte dölja att en av mina stilinspirationer är rihanna och jag älskar hennes kollektion från river Island. Många av mina kläder under fredagsfinalerna har kommit därifrån. Det enda plagget jag själv äger därifrån är min långa svarta klänning som jag hade på mig på sista dagen på slutaudition. Hemsidan hittar ni här www.riverisland.com
Här under mina framträdanden under idol har jag hel outfits från river Island.
 
Till sist lite sko tips. Jag har köpt vissa av mina klackskor på nelly.com
 
Och andra par från zara

Till sist alla mina sneakers som antingen är från caliroots eller footlocker. www.caliroots.com och www.footlocker.com

Lite slitna nu dock haha! Hoppas att jag har hjälpt er så mycket jag kan!
Håll ögonen öppna för ännu ett inlägg ikväll!
 

Vi var på releasefesten för artpop

Publicerad 2013-11-11 19:00:08 i Allmänt,

I torsdags hamnade jag, på något sätt, på releasefesten till lady gagas nya album artpop. Det var väldigt häftigt med en massa målningar på lady gaga och en massa häftigt folk som designers och musiker. Pressen var där och jag var med i expressen tv. Det var en väldigt rolig kväll med mycket dans och nya kontakter. Tack till fina cesar som tog med mig dit!

En bild från finest! 

Sedan var vi med i Aftonbladet 


Jag och Sibel som var min favorit i idol och jag tydligen hennes haha! 

Fina lady gaga vänner! 


Avslutar med en bild på mig och Cesar!

Glömde skriva i mitt förra inlägg att bilderna är tagna av irini! 

Photo & edit by Irini Michas Creatriss
www.facebook.com/creatriss (@irinim at Instagram)
Makeup by Rebecka Olsson 

Kram på er! 


 
 

Nya bilder!

Publicerad 2013-11-11 16:15:00 i Allmänt,

Hej fina läsare!
Glömde skriva igår att anledningen till att det går lite segt med bloggen är för att jag har lite andra bloggändringar på g;). Men nu till dagens inlägg! Jag var ju på en photoshoot för någon vecka sedan och jag har en liten sneak peak till er! Ni får gärna tycka till och komma med era åsikter vad ni tycker om bilderna!
 

Jag är jätte nöjd! :D
Tack Creatriss!

Photo & edit by Irini Michas Creatriss
www.facebook.com/creatriss (@irinim at Instagram)
Makeup by Rebecka Olsson

Tack för er hjäp!

Publicerad 2013-11-10 15:36:18 i Allmänt,

 
 
Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag! Har haft väldigt mycket på schemat som jag kommer skriva om. Men först vill jag tacka er för att så många kommenterade och hjälpte mig genom att tycka till om vilken låt jag framförde bäst. Ni har varit mycket till hjälp och jag känner att jag vet nu vilka låtar jag ska köra för er. Är ni nyfikna på resultatet? ;) Jag kan säga att det var en låt som ni tyckte var överlägset bäst. Denna låten fick väääldigt många fler röster än dem andra låtarna. Dessa är era topp tre enligt er!
 
1. F*cking perfect - 43 röster
 
2. End of time - 12 röster

3. Could you be loved - 8 röster
 
Tack bästa ni! Räkna med två till inlägg idag<3

Dagens frågor

Publicerad 2013-11-07 16:11:55 i Allmänt,

Jag sa att jag skulle ha "dagens fråga" varje dag. Men eftersom jag har fått så himla många bra och intressanta frågor från er så kör jag "dagens frågor" istället. Kommer endast skriva korta och snabab frågor denna gången sedan blir "dagens fråga" framöver mer personlig och lång. 
 
Gällande vilka städer vi idoler kommer besöka och när har jag tyvärr inget svar på just nu men kan återkomma till dem frågorna när jag vet mer säkert. 
 
1. Hur långt ska man sjunga på en idolaudition? 
Ca. en vers och en refräng. Tänk på att visa vad du kan ganska fort och gör låten intressant. T.ex korta ner versen om den är upprepande och tråkig och gå snabbare in på refrängen. 
 
2. Har du gått på någon aktivitet när du var yngre?
Jag har ju dansat i 8-9 år som ni kanske har förstått. Men har också gått på fotboll i mina yngre år, kan ju tillägga att jag sög på det. 
 
3. Vilken är den bästa sångaren som kom till topp 12 i år?
De två bästa sångarna i årets topp 12 skulle jag säga är Erik och Sandra. 
 
4. Kommer du komma till Kalmar och sjunga?
En sak vet jag och det är att jag kommer komma till Kalmar och hälsa på förr eller senare. 
 
5. Kommer du söka till idol nästa år?
Haha tyvärr går nog inte det om man har kommit så långt som jag har gjort. 
 
6. Hur mycket betyder dina fans för dig? 
Kort och gott, ALLT!
 
7. Hur var stämningen mellan er idoler?
Stämningen mellan oss idoler är hur bra som helst! Vi var/är som en liten familj och det är absolut inga intriger utan bara kärlek! 
 
8. Vem av deltagarna kom du närmast i idol?
Jag och Sandra har kommit riktig nära varandra! Vänner för livet<3 
 
9. Hur klarar sig idolerna ekonomiskt och hur kan deltagarna få ledigt från jobb/skola för en sångtävling på obestämd tid?
BRA fråga! Jag bor ju fortfarande hemma och därför har det inte varit så svårt för mig. Men kan tänka mig att det blir väldigt jobbigt för de som har egen lägenhet. Om man som idol har jobb så måste man ta ledigt från jobbet tyvärr, det finns ingen tid för att jobba. De idoler som går i skolan får plugga på distans men jag vet att många har väldigt svårt att hinna med skolan, så i slutändan blir det ledighet från skolan också för de flesta. Vi får veckolön som blir ca 3000 i månaden. Jag kan tänka mig att de idoler som har en egen lägenhet kan få väldigt svårt med ekonmin om man stannar på pass länge. Det gäller att anpassa sig på egen hand, kanske be någon vän flytta in så länge eller spara pengar så att man har. 
 
10. Vilka har varit ditt största stöd genom idolresan bortsett från de idoler som deltagit?
Jag har haft många vänner och familj som varit där och stöttat mig. Men speciellt mamma och Michael! 
 
Vi avslutar med en glad bild på mig eftersom jag är glad idag!
 
KRAM!
 

Vilken låt tycker ni var bäst?

Publicerad 2013-11-06 21:19:17 i Allmänt,

Hej fina läsare! 
Tänkte avsluta dagen med att be er om lite hjälp! Jag vet ju vilka låtar jag tyckte att jag gjorde bäst, men vad tycker ni? Jag har ju några spelningar framöver och har lite svårt att välja! Så min fråga är såklart vilken låt tyckte ni att jag gjorde bäst och vilken låt vill ni se mig framföra om jag kommer till just ERAN stad? ;) 
 
 
 could you be loved ?
 
lady marmalade ?
 
End of time?
 
P.Y.T?
 
f*ckin perfect ?
 
i wanna dance with somebody ?
 
this is my life ?
 
Hjälp mig och tyck till! Vilken låt tyckte ni jag gjorde bäst?
kram

#FUCKCANCER #tillsammansmotcancer

Publicerad 2013-11-06 17:30:00 i Allmänt,

Jag hoppas att ni tittade på cancergalan! Som ni kanske vet så fick åtta av oss idoler turen att medverka i denna fantastiska gala. Vi fick i uppdrag av Laila att hedra och avsluta Edvin Bergs inspelade cover. Det var Edvins dröm att beröra människor och vara med i idol. Vi fick chansen att uppfylla Edvins dröm vilket var helt magiskt. Jag är så tacksam för att jag har fått vara med om detta och känner mig riktigt hedrad som både fick vara med på cancergalan och uppfylla Edvins dröm. Nu när musikvideon till låten "I will be here" som ligger etta på Itunes och tia på spotify äntligen har kommit ut tänkte jag att det passade bra med ett litet "fuckcancer" inlägg.
 
Ni som såg cancergalan kanske också såg att jag gjorde ett litet inslag där jag berättar att både min mamma och min mormor har haft cancer. Min mamma hade bröstcancer men stark som hon är överlevde hon den. Mamma mår bra idag och är frisk. Jag är så tacksam för att ha kvar min mamma i mitt liv. Hon är mitt allt, jag och mamma har bott själva sen jag var fem även fast jag har både en storebror, lillebror, lillasyster och pappa. Så jag och mamma har kommit varandra väldigt nära. Hon är min bästa vän och den enda som känner mig på riktigt. En hemlis om mig är att jag är VÄLDIGT "mammsig". Riktigt hur mycket ska vi inte gå in på för då blir det pinsamt haha. Jag är tacksam att ha mamma kvar men samtidigt önskar jag att mormor fortfarande var i livet. Mormor hade också bröstcancer och överlevde den men dog sedan i lugncancer 61 år gammal. Mormor dog alldeles för tidigt. Det var alltid jag, mamma och mormor, och mormor var som min andra mamma. Jag vet att mormor är stolt över mig vart hon än är och hon har hjälpt mig att komma såhär långt. Hon är min skyddsängel och vakar över mig hela tiden. Men det betyder inte att jag inte saknar mormor alldeles för mycket<3
 
 
Här är musikvideon.
 
 
Här är vi när idolerna uppträder på cancergalan, här får ni även veta mer om Edvins historia som är väldigt rörande. Jag råder er att ge en liten stund av er tid för att på riktigt bli berörda av Edvins låt.
 
 

Svarar på frågor

Publicerad 2013-11-06 13:58:01 i Allmänt,

Som vanligt vill jag börja med att tacka alla er otroligt underbara människor! Är det verkligen sant att det finns såhär MÅNGA fina människor som gillar MIG!? Har bara fått bra feedback från er, det är helt sjukt! Vad hände med de så kallade "hatarna"? Ni har skrivit så fina saker till mig, blir helt rörd. Vill så gärna svara på varenda kommentar och ska verkligen försöka hinna med. Men jag vill säga att jag har läst varenda kommentar och uppskattar er alla till tusen. Vad fina ni är<3
 
Nu tänkte jag börja dagen med att svara på några av era frågor. I fortsättningen tänkte jag ha typ "dagens fråga" och kanske inte så mycket frågestund. Så fråga på hela tiden så kanske just DIN fråga blir "dagens fråga"!
 
Alltså hur ska man ha för fokus och för inställning om man skulle söka till idol, för jag har sett genom åren att det är då jävla tufft och komma med, men min fråga är nog mer hur ska man förhålla sig för att ja, men jag kommer komma med till fredags finalerna eller vad det än gäller, så skulle va jätte tacksam för att du skulle kunna svara på mina frågor, det är ganska viktigt men allafall du är grym att du tog dig såhär långt i tävlingen också, så ha det bra och fortsätt sådär. Kram
Sanningen är JA, det är tufft att komma med i idol. Det är INTE många som söker endast en gång och kommer med. Du ska ha så mycket på din sida, och det handlar mest om tur och timing. Många tror att just "JAG" kommer vara den där som dem söker, "jag" kommer vara den personen av ett tiotals tusen människor som tar mig till topp tio. Detta är den hårda sanningen tyvärr. Idol är inte en talangtävling. Det är först och främst ett TV PROGRAM och du måste ha något som är intressant för tv. Framförallt handlar det verkligen inte om vem som sjunger eller uppträder bäst. Jag känner väääldigt många som har sökt till idol som är sjuka sångare men som inte ens har tagit sig till den riktiga juryn. Eller som endast har gått till slutaudition. Även om man går lika långt som jag gick handlar det om vem som är mest populär. Men efter att ha sökt tre-fyra gånger så lär man sig väldigt mycket om hur idol och liknande program fungerar. Det du ser på tv är inte så det är när du väl kommer dit och under slutaudition måste du klara pressen. Men nog med det negativa. Jag säger inte att det är omöjligt utan bara att man inte ska bi förkrossad om man inte kommer vidare första, andra eller tredje gången för vid fjärde gången så kanske du lyckas. Ta inte idol så seriöst heller, det är absolut inte enda vägen att gå för att lyckas inom musiken. Börja skriva egen musik, gör covers på youtube osv. Dessutom om du kommer en bit på vägen själv och idol får upp ögonen för dig kanske du blir uppringd. Idol är inte allt, när jag sökte denna gången var det bara en rolig grej och så från ingenstans kom jag till topp åtta och har bara njutit av resan. Men om det är något tips jag kan ge är det att bara vara sig själv, om du gillar att sticka ut gör det, men om du bara är en vanlig prick så var det. Är du social och högljudd så var det, är du tyst och blyg så var det. Försök INTE vara någon du inte är utan var dig själv och det menar jag från hjärtat ut. Titta på alla topp tolv. VI alla kom så långt för att vi höll kvar vid våra personligheter. Idol vill ha en blandning och om du har tur kanske just du blir en bit i den godisblandningen. Men om du försöker vara någon du INTE är kommer någon annan som faktiskt är sådan köra över dig. Hoppas du fick svar på din fråga. Tack för att du kommenterade här på bloggen och jag uppskattar att du vågade fråga! Ta hand om dig, stor kram!
 
Där var dagens stora fråga, nu tänkte jag bara svara lite snabbt på några små frågor som jag snappade upp.
 
Vad tyckte du egentligen om idoljuryn?
Handen på hjärtat så tycker jag bara gott om idoljuryn. Alla är så bra på sitt sätt. Bagge är gullig och go. Bard är hård och ärlig. Laila är snäll och omtänksam. Men om det är någon jag verkligen vill hylla så är det Pär programledaren. Vilken underbar programledare och framförallt människa. Om ni bara visste vad han har hjälpt och stöttat oss genom denna resa. Pär är en av dem som höjer hela programmet och framförallt är ärlig och äkta.
 
VIlket framträdande tyckte du att du gjorde bäst?
Jag är rätt nöjd med alla framträdanden på olika sätt men jag tror det står mellan could you be loved och pretty Young thing.
 
Kommer du spela i Göteborg någon gång?
Vi Idoler kommer till Göteborg den 23e November! :D
 
Som sagt fråga på mina kära läsare så kommer jag köra en fråga varje dag som jag väljer att svara på. Kommer nog bli ca tre inlägg per dag så glöm inte att kika in på bloggen lite då och då.
Stor kram till er alla!!!
 
 

Jag har börjat blogga!

Publicerad 2013-11-05 21:57:58 i Allmänt,

Hej fina, fina läsare!
Vad glad jag blir att ni har hittat hit till min blogg! Jag hoppas ju självklart dem flesta av er kommer fortsätta att följa min blogg och därmed min resa inom musiken. För här tänker jag skriva om alla mina innersta tankar och allt som händer i min vardag. Det kommer främst handla om min musikkarriär, styling och kläder.
 
Jag vill börja med att tacka alla underbara fina människor som röstade på mig under min fantastiska idolresa. Shit, jag trodde aldrig, aldrig, aldrig att jag skulle ta mig till topp 8!! Men hoppades självklart på att gå ännu längre när jag väl hade gått så långt. Men en sak vet jag. Utan er, alla ni som ser mig som eran förebild eller idol, alla ni som röstade på mig, alla ni som tycker om mig, alla ni som stöttar mig och skriver fina saker. Utan er hade jag ALDRIG kommit såhär långt. Jag ångrar inte min tid i idol, den har varit helt otrolig! Satan vad jag har lärt mig mycket, träffat underbara människor, både idolerna, produktionen, stylisterna, ljud och teknik snubbarna och sminksöser. Visst har jag varit lite nere och ledsen över att jag åkte ut men mitt största fokus just nu är att fortsätta. Fortsätta kämpa och lyckas inom musiken. Jag hade sökt till idol två gånger innan och x-factor en gång. Och även fast jag/vi var helt förkrossade efter att inte ha gått vidare till fredagsfinalerna i x-factor så gav jag inte upp. Till slut kom jag till topp åtta i idol. SÅ SNÄLLA NI! Sluta ALDRIG, ALDIRG kämpa. Jag ska kämpa nu och har massor med projekt och grejer på gång. Men det kommer inte självmant. Det spelar ingen roll om man har varit med i idol, man måste fortfarande FORSÄTTA KÄMPA.
Tack ännu en gång till alla fina människor som hjälpt mig på många olika sätt genom idol.
Nu kom bilderna huller om buller. Men här är min resa från början till slut.
Om ni har ännu fler frågor angående min resa så fråga på, så ska jag försöka svara så gott det går!
/Miriam

 

Jag var i studion!

Publicerad 2013-11-01 18:45:00 i Allmänt,

I fredags var jag i studion tillsammans med axento Music. Hemsidan hittar ni här www.axento.se. En vädligt rolig och produktiv dag och det gick väldigt bra. Det är svårt nu efter idol att hitta rätt väg. Det är mycket vi inte får göra nu när vi ligger under tre OLIKA kontrakt. Därför är nästan det enda vi kan göra, vi som åkt ut, att spela in låtar och skriva själva för att samla på oss en massa material. Här kommer i alla fall lite bilder.
 
 
Om ni vill veta när jag bloggar och vill ha koll på mig så följ mig överallt. Jag göra olika och skriver olika saker på varje socialt media.
 
INSTAGRAM: @miriambengtsson
Twitter: @miriambengtsson
FB: (kan tyvärr inte ha fler vänner) Men ni kan följa min privata instagram där jag uppdaterar hela tiden. @Miriam Jammeh Bengtsson
FB fan sida: för er som verkligen vill stötta mig och verkligen gillar mig så får ni jätte gärna gilla min fb fan sida. @Miriam Bengtsson
 
Ni är bäst!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela